Menu

Wisio ID

Y 2622037-8
050 597 0959
hello@wisio.eu
Räätälöity

VERKKOKAUPPA

Just Lazy

Verkkokauppa (justlazy.fi)

WordPress verkkokauppa 

WordPressillä rakentuu verkkokauppa monenlaiseen tarpeeseen, niin digitaalisten kuin fyysisten tuotteiden ja palvelujen myyntiin. Se voi olla yksi yrityksesi myyntikanavista, tai voit pyörittää liiketoimintaasi täysin digitaalisesti.
Verkkokaupan ABC

Miten alkuun verkkokaupan kanssa? Suosittelen lukemaan tämän tiiviin ja tutustumisen arvoisen info-pläjäyksen verkkokauppiaaksi ryhtymisessä.

Lue artikkeli

Joko sinulla on webhotelli ja osoite olemassa?

Jos ei, niin ei hätää. Tarvittaessa tilaan puolestasi hostingin ja osoitteen, joka toimii kaupallesi.
Maksutavat
Toimitustavat
SSL
Analytiikka
Chatti
Markkinointi

Verkkokauppa koostuu monesta osatekijästä

Tärkein niistä on asiakasymmärrys. Palvelumuotoilu antaa sinulle oikeaa faktaa liiketoiminnan kehittämiseen.

Maksutavat

Asiakkaat ympäri maailmaa haluavat maksaa eri tavoilla. Tarjoa laajat maksutapamahdollisuudet ja anna asiakkaidesi päättää miten haluavat ostoksensa maksaa. Valittavanasi on erilailla hinnoiteltuja vaihtoehtoja. Alkaen ilmaisista, provisioon perustuvista maksutapavaihtoehdoista. Joten voit halutessasi lähteä pienestä liikkeelle ja laajentaa kaupan kehittyessä.
Kauppaasi voidaan integroida esimerkiksi Shipitin, tai Pakettikaupan palvelut. Näin saat käyttöösi laajat toimitustavat esim. Postin, Matkahuollon, DB Schenker -pakettinoutopisteet ja kotitoimitukset,  yms. Tai voit käyttää omia sopimuksiasi lähetyksiin. Sama homma kuin maksutavoissa: Anna asiakkaasi määritellä miten hän haluaa tuotteen toimitetuksi.

Toimitustavat

Analytiikkatyökalut

Pyörittääksesi bisnestä verkkokauppassa sinun pitää asettaa tavoitteita. Näille tavoitteille pitää asettaa mittarit, joilla pysyt ajan tasalla tekemisissäsi ja pystyt tekemään oikeita asioita. Verkkokauppaan on mahdollista liittää monenlaisia dataa tuottavia lisäosia, joista tunnetuimpia lienee googlen työkalut. Lisäksi voit käyttää esim. heat map -työkaluja, yms.
Kommunikaatioon asiakkaidesi kanssa voit käyttää perinteisen puhelimen, s-postin ja SoMe-kanavien lisäksi myös chat -työkalua. 

Chatti

Markkinointi työkalut

Google tagit, S-posti työkalut, Some -markkinointi...
Monista verkkokaupoista tuttu intuitiivinen hakumoottori, joka tarjoaa tuotteita erilaisten speksien (väri, koko, jne) mukaan.

Älykäs haku

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä!

    Lomakelähetykset käsitellään Tietosuojaselosteen mukaisesti
    © Wisio ID
    Tietosuojaseloste
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram