Verkkokaupan ABC

Miten alkuun verkkokaupan kanssa?

Suosittelen lukemaan tämän Leevi Parsaman ja Mika Niemen tekemän, hyvin tiiviin ja tutustumisen arvoisen info-pläjäyksen verkkokauppiaaksi ryhtymisessä. Tämä opas on tarkoitettu nimenomaan verkkokauppaa aloittaville yrittäjille. Ohessa myös heidän tekemänsä video aiheesta.

Pääpointteja aloittamisessa

Verkkokaupan aloittamisprosessin Parsama ja Niemi tiivistävät neljään vaiheeseen.

1. Suunnittelu

2. Verkkokaupan rakentaminen

3. Markkinointi ja myynti

4. Jatkuva kehittäminen

Lataa Verkkokaupan ABC -opas

TÄSTÄ LINKISTÄ


Viime kädessä jokainen yritys/yrittäjä kuitenkin vain itse voi tietää mitä digitaalisella kaupalla tavoittelee, mikä on paras toteutusmalli heille sekä ennen kaikkea osaavat vastata siihen kaikkein tärkeimpään kysymykseen: Miksi asiakkaat ostaisivat heiltä?

Kiinnostaako verkkokaupan aloittaminen?

WordPressillä syntyy verkkokauppa monenlaisten tuotteiden ja palveluiden kauppaamiseen ja se on hyvin hakukoneoptimoitavissa. Saatavilla on kaikki yleiset maksu- ja toimitustavat, sekä markkinointi- ja analytiikkatyökalut. Wisio ID on mielellään kumppaninasi verkkokauppasi aloittamisessa, kehittämisessä ja kasvattamisessa. Ota yhteyttä!

HYÖDYNNÄ NYT WISION VERKKOKAUPPA ALE-PAKETTI!

Kysy lisää!

© Wisio ID | Y-2622037-8
Tietosuojaseloste
Sivusto kerää dataa keksien, sekä lomakkeiden ja chatin avulla ja näitä tietoja käytetään analytiikka ja markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivun selaamista hyväksyt tämän.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram