MUOTOILU

Kyllä, tarvitset sitä!

Muotoiluajattelu, mihin sitä tarvitaan?

Kaikkihan alkaa tarpeesta saada jotain ratkaistuksi, tai parantaa jotakin. Muotoilu on prosessi, työkalu, jota käytetään kehitettäessä ratkaisuja monimutkaisiin haasteisiin ja tarpeisiin. Ne asiakkaiden piilevät tarpeet pitää saada kaivetuksi jollain keinolla esiin, jotta niihin voidaan vastata ja luoda näin lisäarvoa. Muotoilu on se keino. Iteroiva prosessi tähtää siihen, että asioiden tila paranee jokaisella kierroksella. Yrityksen joiden prosesseihin muotoilu on sisäänrakennettu johtoryhmästä operatiiviselle tasolle, ovat tutkitusti paljon paremmin menestyviä, kuin kilpailijansa. Tokihan muotoilusta on hyötyä ihan pikkujuttujenkin tekemisessä, kun mm. käytettävyys paranee. Mitä se sinun tapauksessasi voisi tarkoittaa? Ota yhteyttä ja keskustellaan siitä.

Palvelumuotoilu

Okei, olet siis valmis tarjoamaan asiakkaillesi jo vähän muutakin, kuin tuotteita? Tämän päivän huippubrändit pyrkivät tarjoamaan yksikanavaisia asiakaskokemuksia. Ne rakentavat ja kehittävät kommunikaatiotaan kohderyhmiensä kanssa ottaen huomioon jokaisen mahdollisen interaktion, joihin käyttäjä törmää eri käyttötilanteissa. Sinun täytyy pitää toimintasi fokus siinä, miten asiakkaasi käyttäytyvät näissä tilanteissa ja etsiä piilossa olevia tarpeita. Ja luultavasti justeerata organisaatiosi rakennetta tässä prosessissa. Ihmiskeskeisesti toimivat organisaatiot kykenevät tuottamaan lisäarvoa sidosryhmilleen oikeasti. Kaikkihan alkaa siitä, että selvitetään mikä on nykytilanne, joten otappa yhteyttä!

Aboa Mare

#irm-tool

Aboa Mare

#irm-tool

Aboa Mare

#irm-tool

Digia

IoT - palvelukonsepti

#Inno58h

Digia

IoT - palvelukonsepti

#Inno58h

Digia

IoT - palvelukonsepti

#Inno58h

MarineCycles

Palvelukonseptin kehitys
"MarineCyclesillä oli idea digitalisoidusta palvelusta ja siihen liittyviä kiinnityspisteitä nykypalveluissa. Valtterin ohjaamana työstettiin idea palvelumuotoiluprosessin läpi ja näin löytyi puuttuvat osatekijät sekä pudotettiin palvelun kannalta epäoleelliset tarpeet pois. Konseptille tuli Valtterin myötä raamit, hän validoi sen loppukäyttäjien kanssa ja loi perustan palvelun testaamiseen ja pilotointiin. Olemme tosi tyytyväisiä lopputulokseen"
Vesa Marttinen, CEO

Teollinen muotoilu

Tarjoan tuotekehityspalvelua konseptista – tuotteen lanseeraukseen ja kaikkea siltä väliltä. UX ja käytettävyys on sisäänrakennettuna kaikissa tuotteissa, ei ainoastaan elektronisissa käyttöliittymissä (joita myös suunnittelen). Ehkä nykyinen tuotteesi on edennyt elinkaaressaan siihen pisteeseen, että pitäisi tehdä ”facelift”? Tai ehkäpä tarvitset kokonaisen uuden tuoteperheen, tukemaan brändiäsi ja täyttämään asiakkaittesi tarpeita. Voin jeesata alihankinnan kartoittamisessa, auditoinnissa, laadunvalvonnassa. Teen 3D-mallinnusta (SolidWorks, NX CAD), pystyn suunnitelemaan aaltopahvirakenteita (ArtiosCAD), tekemään mekaniikkasuunnittelua ja teknisiä piirustuksia, käyttöohjeita, jne. Kauttani saat myös 3D-tulosteet.

ASSA/Abloy

Ovenpainike "Loxia"

Konsepti

muotoiluskissejä

Lenovo

Kannettavan virtalähde

Langaton laturi

Älykelloille (Qi)

Muovituote

Tuotekehitys

Wake

Kalastusvieheen tuotekehitys

Orbiox

Pakkaussuunnittelu

Soften

S2 - Akustiikkapaneelin muotoilu

Ayala Champagne

Shampanjan myyntiteline (Fra)

Salcomp OFI

Muotoilukonsepti skissi

Salcomp OFI

3D - visutus

Salcomp OFI

Automaatiorobotin muotoilu

Salcomp OFI

UX - Kameraopetus

Salcomp OFI

UX - Käyttöliittymäsuunnittelu

Salcomp OFI

UX - Käyttöliittymäsuunnittelu

Salcomp OFI

UX - Käyttöliittymäsuunnittelu
”Annoimme Salcomp:ssa Valtterille vapauden muotoilla laitteen ulkoasu, käytettävyys ja käyttöliittymät ilman rajoituksia ja mitä saimme? Laitteen, jonka ulkoasu muodollaan ja värityksellään herättää heti ensisilmäyksellä ammattimaisen vaikutelman! Lisäksi muotoilulla saavutettiin erittäin hyvä jäykkyys laitteen oviin, helppo asiakasräätälöitävyys ja hyvä käytettävyys. Hämmästyttävää mitä muotoilulla saadaan aikaan ammattilaisen tekemänä!”
Pekka Nummenpää, Manager

Brändin kehittäminen

Luonnollisesti “brändi” on paljon muutakin, kuin visuaalinen ilmeesi. Mutta visuaaliset elementit ovat brändisi helpoiten havaittavia osia. Ihminen bongaa melko hyvin siellä täällä toistuvia teemoja ja kun brändisi viestii yhtenäisellä linjalla kaikissa kohtaamisissa asiakkaan kanssa, niin asiakkaasi alkavat huomata bisneksesi. Yritysilmeen ohjeistukset luovat perustan, jonka varaan voit luoda johdonmukaista visuaalista ilmettä oikean elämän sovelluksiin (kyltit, valomainokset, teippaukset, käyntikortit, flyerit…), digimarkkinoinnissa ja somessa. Visuaaliset elementit, kuten logot, värit, ikonit, fontit, jne. pitää suunnittella siten, että ne toimivat kaikissa mahdollisissa käyttökohteissa. Käyntikorttisi, Facebook -tilisi, valomainoksesi toimistosi seinällä, mainos paikallislehdessä – kaiken pitää kommunikoida samaa viestiä samalla johdonmukaisella visuaalisella ilmeellä. Autan mielelläni kaikissa brändisi design tarpeissa!

Lepola

Kukkakauppasi.fi -logo

Lepola

Lehtimainoksia

GreenZ

Rarvintolan logodesign

GreenZ

Ravintolan ruokalistat

Kehoremppa

Logodesign

Alanteen Tila

Logodesign

Alanteen Tila

Ajoneuvoteippaukset

GreenZ

Ravintolan sisustussuunnittelu

Salcomp

Opasteet

Lepola

Pakkaussuunnittelu

Epitihia

Ravintolan akustiikkaelementti

Epitihia

Esitesuunnittelu

Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaan asiaan. 

Eläydy

Pyritään saavuttamaan mahdollisimman syvällinen ymmärrys tuotetta, tai palvelua käyttävien ja tuottavien sidosryhmien tarpeista ja nykyisistä arvoketjuista. Tämä siksi, että pystytään oikeasti ymmärtämään missä ja miten voidaan tuottaa lisäarvoa.
© Wisio ID | Y-2622037-8
Tietosuojaseloste
Sivusto kerää dataa keksien, sekä lomakkeiden ja chatin avulla ja näitä tietoja käytetään analytiikka ja markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivun selaamista hyväksyt tämän.
penciluserstext-size linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram